viernes, 18 de diciembre de 2009

"The 3R's song" videos


In this unit (project) we have been working on the "English comparatives", apart  from being working also on a transversal and interesting matter such as: how to Reduce, Reuse and Recycle. We are in a "green school" and we consider it very important. You can also have a look to the other links on the right: "Activities and others", to see what we have been doing.


Traducció:

En aquesta unitat (projecte) hem estat aprenent els comparatius en Anglès, centrant-nos i utilitzant la temàtica de: la Reducció, Reutilització i el Reciclatge, com a eina i tema central per a dur-ho a terme. Som una "escola verda" i considerem aquest tipus d'aprenentatges, i projectes transversals, de gran importància per als coneixements  i enriquiment cultural i personal dels nostres alumnes.

Podeu observar les altres activitats realitzades (jocs, gincames, murals, vídeos...) en els enllaços de la dreta: "Activities and others".

Els vídeos que hem comparat i treballat ens han servit per aprendre nou vocabulari relacionat amb la temàtica, treballar la gramàtica, repassar les xifres.., i aprendre i reforçar els "comparatius" en anglès. Aquí en teniu la mostra: