viernes, 18 de diciembre de 2009

Christmas is coming...What is more ecological?


  
We watched this PowerPoint to observe what we can do in Christmas related to the 3R's and the Christmas cards. The pupils had to give their opinions about some questions: such as: "What is more ecological...to use a lunchbox or foil?". This way, we could work on "comparatives" as well as on different skills "listening" and "speaking", being respectful towards the others.

Traducció:

En una de les sessions d'expressió oral vam veure aquest PowerPoint preparat per part de la mestra. Està relacionat amb el Nadal i amb les tres "R" (Reduir, Reutilitzar i Reciclar), per tal que els alumnes observessin aquelles petites coses que sempre es poden dur a terme o aplicar en aquestes dates en relació a les "Christmas Cards" (felicitacions), com a cas exemplar.

L'objectiu era practicar el "listening" i  l"speaking" (l'escolta i la parla) i conèixer i respectar les opinions dels demés. Es va intentar que tots els alumnes participessin en un debat "simple", a partir de la presentació del power point i la formulació de diverses preguntes del tipus "What is more ecological...?" (Què és més ecològic?). D'aquesta manera, doncs, també es va treballar en els comparatius inclosos en la programació de l'assignatura per aquestes dates i els alumnes van haver d'expressar opinions i coneixements, comparant actituds, opcions...

Aquest és el PowerPoint com a eina de treball: